Kyseessä ei ole "valkoinen vasikanliha". korvasin tilkalla tummaa balsamicoa. balsamicoa. balsamicoa. Yllätyksetöntä ehkä, mutta mielestäni maailman paras
Heitä kattilaan salottisipulit, valkoviinietikka tai valkoinenbalsamico, valkoviini, rouhitut tai huhmaressa murskatut valkopippurit ja puolet silputuista kirvelistä ja rakuunasta (säästä persilia koristeluun)
Tuo valkoinen soosi on tehty turkkilaisesta jogurtista, ohje kuvan alla. pikamarinoituja punasipuleita (kuorittuja punasipuleita ohuina puolirenkaina/remkaina + sokeria+suolaa+tummaa balsamicoa -> sekaisin + tekeytyminen edes 15 min
Lohta yrtti-balsamico marinadissa. Sekoita joukkoon balsamico, oliiviöljy. Molemmat viinit, valkoinen luomuviini Las Mulas ja australialainen Lindeman´s Bin 99 Pinot Noir sopivat ateriakokonaisuuteen todella hyvin
Asettele valutetut juurikasviipaleet lautasille viuhkan tai ympyrän muotoon, ripottele juustokuutiot viereen ja pirskottele balsamico ja rypsiöljy päälle
Heitä kattilaan salottisipulit, valkoviinietikka tai valkoinenbalsamico, valkoviini, rouhitut tai huhmaressa murskatut valkopippurit ja puolet silputuista kirvelistä ja rakuunasta (säästä persilia koristeluun)
Tummaa ja paksua balsamicoa. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile balsamico-kastikkeen kera. Tämä kesä on ollut Helsingissäkin niin surkea, että muutaman kerran ollaan jouduttu piknik-herkut syömään kotona kun ei olla päästy ulos puistoon nautiskelemaan
Tummaa ja paksua balsamicoa. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile balsamico-kastikkeen kera. Tämä kesä on ollut Helsingissäkin niin surkea, että muutaman kerran ollaan jouduttu piknik-herkut syömään kotona kun ei olla päästy ulos puistoon nautiskelemaan