Kalavelute-kastike (valkoinenkastike). Sillä aikaa kun siika savustuu valmista kalavelute – kastike, keitä riisit kasvisliemessä sekä valmista vihersalaatti
Valkoinenperuskastike. Nosta kattila takaisin liedelle ja sekoita, kunnes kastike kiehuu. Verilättyohjeen päärunko on peräisin Hellapoliisilta ja kastikeresepti WSOY
Heitä valkoinen hera pois. Béarnaise – kastike. Heitä kattilaan salottisipulit, valkoviinietikka tai valkoinen balsamico, valkoviini, rouhitut tai huhmaressa murskatut valkopippurit ja puolet silputuista kirvelistä ja rakuunasta (säästä persilia koristeluun)
Tällöin myös valkoinen riisi värjäytyy tummemmaksi keittämisen aikana, eikä lopputuloksesta tule yhtä monivärinen kuin erillisissä keittoastioissa valmistettaessa
kukka paikoilleen ja katkaise jos tarpeen varren "jalkopäästä" puumainen valkoinen osa pois. Tee kastike eli sekoita mukissa öljy, sitruunan mehu, Dijon sinaappi ja mausteet
Klassinen tomaattipyreellä höystetty nakkikastike ja keitetyt perunat on yksi niistä annoksista johon itselläni tulee jättimäinen himo aina silloin tällöin
Yhtenä reseptin ainesosana on valkoinen miso, mutta laitoin itse kastikkeeseen tummaa misoa. Sekoita kastiketta vähän kerrallaan joukkoon ja maista välillä, onko kastiketta jo tarpeeksi
Valkoinen parsa kannattaa kuoria aina, koska se on kasvanut mullassa maan alla. Kastikkeeksi luulin laittavani hollandaisekastiketta, mutta koska maustoin kastiketta sitruunamehun lisäksi myös kuivatulla rakuunalla, tulinkin ilmeisesti laittaneeksi bearnaiskastiketta
Heitä valkoinen hera pois. n valmistama, hieman hapokas Béarnaise – kastike viimeisteli annoksen. Heitä kattilaan salottisipulit, valkoviinietikka tai valkoinen balsamico, valkoviini, rouhitut tai huhmaressa murskatut valkopippurit ja puolet silputuista kirvelistä ja rakuunasta (säästä persilia koristeluun)
Musta riisi tarvitsee kuitenkin pidemmän ajan kypsymiseen kuin tavallinen kuorittu valkoinen riisi. Nosta liha ylös marinadista ja keitä ylijääneestä nesteestä kastiketta alla olevan ohjeen mukaan
Leikkaa hedelmän valkoinen osa tarkkaan pois ja leikkaa appelsiini viipaleiksi. Mausta kastike maun mukaan mineraalisuolalla, valkopippurilla ja yrteillä
valkoinensipulikastike. Kuori ja silppua kastiketta varten sipulit. valkoinensipulikastike. Vatkaa maito kattilaan vähän kerrallaan niin, että kastike on lopulta tasaista