Kakun sisältä löytyy valkosuklaamousse sekä mustikkamousse, jotka ovatkin yhdet ehdottomista lemppareistani ja keräävät aina kehuja myös muilta syöjiltä
mustikkamousse. Tällä kertaa kuorrutin mustikka-valkosuklaamoussekakun. mustikkamousse. valkosuklaamousse. että mustikkamousse on jo suhteellisen hyytynyt
Punnitse valkosuklaa mikroaaltouunin kestävään kulhoon. Kakun täyte on mustikkamousse, joka vaikka ei olekaan sininen, niin on kotimainen ja heijastelee sinistä - ainakin ajatuksen tasolla
Täytteeksi tuli valkosuklaamoussea sekä mustikkamousse. Valkosuklaamousse. Valkosuklaamousse. 1 levy (~200g) valkosuklaata. 1 levy (~200g) valkosuklaata
Kaada valkosuklaamoussemustikkamoussen päälle. Sitten keksin soveltaa Anun marjamoussekakkua, jota teimme pari viikkoa sitten, niin että tein mustikkamoussen hillosta ja kermasta
Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa, jäähdytä hetki ja lisää rahkaseokseen. Levitä mustikkamousse kääretorttulevyn päälle niin, että reunoilta jää noin pari senttiä täytteestä vapaaksi
Valmistin tähän mustikkamoussen, johon lisäsin aitoa mustaherukkajauhetta ja ai että kun mustikka ja mustaherukka sopiikin hyvin yhteen, Lisäksi kokeilin massaan myös uutta valkosuklaalevitettä, Se on ihanan pehmeää ja helppo lisätä massaan ilman valkosuklaan sulatusta
Kaada valkosuklaamousse jo hieman hyytyneen mustikkamoussen päälle ja tasoita pinta. Mustikkamousse. Yleensä isäni saa isänpäivänä mansikkakermakakun, mutta tänä vuonna halusin tehdä hänelle mustikka-valkosuklaamoussekakun
Edellinen jälkiruoka, jonka tein kyseisestä lehdestä oli mustikkamoussevalkosuklaalla. Taivaallisen herkullinen jälkiruoka tuli (taas) vastaan Baka -lehden viimeisimmässä numerossa(6/2012)
Valmista ensin mustikkamousse. Valmista valkosuklaamousse. Lisää valosuklaamousse mustikkamoussen päälle ja nosta jääkaappiin hyytymään ainakin neljäksi tunniksi, mutta mieluiten yön yli