Proteiinijuomineen ja valkuaisineen kakku oli suunnattu urheileville aikuisille. Julkaisin viime viikolla välipalakakun reseptin, jonka ideana oli tarjota terveellinen, proteiinipitoinen huikopala kakun muodossa
Wilhelmiinojen teosta jäi valkuaisia, joten tein niistä marenkeja. Erottele valkuaiset keltuaisista niin, ettei keltuaista pääse lainkaan valkuaisen mukaan
Vaahdota valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi ja lisää lopuksi joukkoon etikka. 3 kananmunanvalkuaista. Pursota vaahdosta minimarenkeja (kolmesta valkuaisesta riittää pariin pellilliseen) ja paista niitä 100-asteisessa kiertoilmauunissa puolen tunnin ajan. 3 kananmunanvalkuaista
Vaahdota valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi ja lisää lopuksi joukkoon etikka. 3 kananmunanvalkuaista. Pursota vaahdosta minimarenkeja (kolmesta valkuaisesta riittää pariin pellilliseen) ja paista niitä 100-asteisessa kiertoilmauunissa puolen tunnin ajan. 3 kananmunanvalkuaista
Tuoretta parsaa, keitettyjä munia ja verigreippiä aamiaiseksi, valkuaismunakasta purjosipulilla kuten ennen vanhaan lentoemäntädieetillä sekä marjaista tai omenaista kauralesepuuroa
ripaus suolaa valkuaisen vaahdottamiseen. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Lisää valkuaisiin ripaus suolaa ja vatkaa ne kovaksi vaahdoksi niin, ettei vaahto valu, vaikka astian kääntäisi ylösalaisin
Erottele ensin munankeltuaiset valkuaisista. Säästä valkuaiset ja käytä ne vaikkapa macaroneihin. Talvi on hurahtanut jo helmikuun lopulle ja kevät kurkistaa