1 cm
x 1cm kokoisiksi kuutioiksi. Sitten kuumensin rypsiöljyä pannulla ja heitin perunat perään. Kypsentelin perunoita kohtalaisen pienellä lämmöllä kymmenisen minuuttiia kunnes ne olivat kypsiä. Sitten pilkoin myös sipulin ja paistoin sen voissa miedolla lämmöllä. Siirsin perunat ja sipulin lautaselle ja siirsin lautasen hieman lämmitettyyn uuniin odottelemaan niin, etteivät ne jäähtyneet ja siirryin illan päätähteen eli lihaan.
1,5 cm
x 1,5cm kokoisia paloja. Lihaa oli sen verran paljon, että jätin fileen päästä pienen siivun kokonaiseksi niin, että sain siitä paistettua pienen pienen pihvinkin itselleni
Tukholmalaisen Hotelli Rydbergin keittiöstä kotoisin oleva biff Rydberg ei ole pihvi, kuten annoksen nimi antaa ymmärtää, vaan täyslihasta, härän sisäfileestä valmistettu hienompi versio pyttipannusta
1. Kuutioi liha n. 1 ½ cm kokoisiksi paloiksi ja perunat hieman pienemmiksi kuutioiksi. Hienonna sipuli. Paista sipulia voissa ilman että se ottaa väriä
R. y. d. b. e. r. g. i. n. p. h. v. l. a. u. j. m. t. ä. s. o. S. ,. f. k. I. H. ö. P. K. E. M. L. c. T. O. 4. -. 6. 8. 0. 1. (. ). 2. V. 3. 5. A. D. /. d l
Biff Rydberg (_Rydberg) är en riktig klassiker, lika känd som en Wallenbergare. Många av de gamla svenska restauranger erbjuder Biff Rydberg så att potatisen är på ena sidan stekpannan, köttbitarna på den andra, och i mitten är det stekt lök (ibland med tillsatt socker), hackad persilja och riven pepparrot
Uudesta Safkaa -maanantaista sunnuntaihin kirjasta halusin ehdottomasti kokeilla Rydbergin pihviä. Blogiharrastuksessani on ollut se hyvä puoli, että olen alkanut laittamaan ruokaa myös ihan vain itselleni
V. a. p. u. i. n. e. r. o. k. l. j. T. s. m. ö. t. ä. ,. v. h. y. -. I. d. ". P. B. f. á. R. b. g. 5. 0. (. ). E. S. 2. 1. D. /. 4. K. H. M. O. F. L. N. d l. t l
Ruoskasta ja mötikästä saa hyviä mignon-pihvejä, mutta minä laitan ne usein pakastimeen tai tiiviiseen muovipussiin jääkaappiin, ja käytän esimerkiksi varraslihoina possun sisäfileen kera, loistoluokan Sizzling fajitas-raaka-aineena tai Biff Rydbergiin
1. Kuori perunat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Paista kuutiot kullanruskeiksi voissa. Älä laita pannulle liikaa perunaa kerralla, vaan paista mieluummin erissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.