Tänään on ollut perin omituinen päivä. Heiräilin suht pirteänä seitsämän jälkeen ja ennen puolta päivää on jo tullut leivottua ja ruokakin on jo uunissa
K. o. s. k. a. n. y. t. h. ä. j. m. e. l. i. ,. r. g. N. u. v. p. G. z. c. -. S. d. T. V. ö. L. O. A. 1. /. 4. H. E. f. M. (. ). J. R. b. 6. 8. 3. 2. P. 0. d l. t l
Aikainen äidin synttäribrunssi ja vielä aikaisempi isänpäiväbrunssi piti siällään muitakin herkkuja. Yhtenä lauantaiaamuna googlailin brunssireseptejä, ja kuva tästä pienestä kupista jäi koputtelemaan takaraivoon
Skonssit maistuvat aina parhailta tuoreina, vielä lämpiminä, joten näitä ei kannata valmistaa ennakkoon, vaan tarjoilla reilusti iltapäiväteellä, jos aikainen aamu ei nappaa
1. Täyte. Hienonna keltasipuli ja selleri. Kuutioi leipäviipaleet. Paista selleri ja sipuli voissa. Lisää leipäkuutiot, timjami, laakerinlehti, suola ja pippuri ja sekoita
Moni sairastaa diabetesta tietämättään, ajoissa havaitun aikuistyypin diabeteksen voi saada kuriin liikunnalla, laihduttamisella ja lopettamalla tupakoinnin
1. Filee. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista filee paistinpannulla ja nosta uuninkestävään vuokaan. Kypsennä uunissa noin tunti, kunnes sisälämpötila on 80 astetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.