Kanatagine aprikooseilla ja manteleilla höystettynä. Kanatagine aprikooseilla ja manteleillan 1 kg kanan koipi-reisi-paloja1 dl manteleita2 dl kuivattuja aprikoosejaCous-cousia1 iso sipuliMarinadi
Pari vuotta sitten sain siskoltani joululahjaksi purkillisen tätä upean makuista punasipulihilloketta reseptin kera ja siitä saakka sen valmistus on ollut to-do -listallani
Voi miten ihanan aurinkoisista päivistä viikonloppuna onkaan saanut nauttia. Kävin ensimmäisen kerran tälle kesälle terassilla ja pihatöihinkin jouduin
Kävin kihlattuni kanssa 2010-2011 vuodenvaihteessa Tunisiassa ja kuskus tuli hyvin tutuksi. Tunisian kansallisruokanakin tuttua kuskusta yleensä erehdytään luulemaan kuivaksi ja mauttomaksi mutta oikeilla raaka- aineilla saat siitä maistuvaa ja kosteaa
K. o. k. a. i. l. n. m. t. y. h. ä. e. p. r. u. ,. s. T. v. j. d. &. -. P. M. H. 1. ö. ½. +. c. 9. 0. g. 2. 3. R. S. U. f. 5. (. ). /. J. ". V. D. A. L. O. b. *. I. E. ) l. k g
Tehokas sunnuntai. On organisoitu kuopus virpomaan, otettu vastaan virpojia, kuskattu esikoinen sirkustreeneihin, pyykätty, podettu flunssaa, mankeloitu ja mikä nolointa, otettu jouluvalot pois kuistilta (eivät ne sentään enää palaneet, mutta roikkuivat siellä katossa kuitenkin)
Olipas raikas salaatti vaikka ite sen sanonkin. Mies sano että tätä pitää ehdottamasti laittaa tarjolle seuraavan kerran kun on jotkut kinkerit eli sopii niin arkiseksi ateriaksi kuin noutopöydän raikkaudeksi
Olen pitkään kaivannut hyvää ja helpohkoa couscous -salaatin ohjetta ja vihdoin sellaisen löysin. Tämä on ihanan hapokas, pehmeän tulinen ja mukavan raikas salaatti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.