Tomi Björkin "Huippukokin Kotiruokaa" kirjasta löytyi ohje minkä sovelsin omaan käyttöön. Omasta mielestäni Seinäjoella parasta kiinalaista ruokaa saa lähes 20 vuotta vanhasta ravintola Shuang Longista
Ohjeen löysin joululahjaksi saamastani Tomi Björkin. Keitin vaniljaiselle pannacotalle kaveriksi myös mustikkamarmeladia, muokaten Björkin kirjassa ollut hillo-ohjetta vähemmän makeaksi
Idea tähän syntyi Tomi Björkin Huippukokin kotiruokaa keittokirjasta. Kaikki blogissani olevat reseptit tähän asti ovat olleet kohtalaisen nopeita ja helppoja valmistaa
Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa. Farangissa on listalla karamellisoitua possua ja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta
Viime sunnuntainen lounas jatkui Tomi Björkin reseptejä kokeillessa. Yllätyksekseni teini piti myös Gaijinin maistelumenuussa parissakin annoksessa olleesta fenkolista
Pahempi puoliskoni hankki minulle Tomi Björkin & Matti Wikbergin Farang-kirjan ja sieltä vihdoin ja viimein löytyi ohje josta aloin soveltamaan omaa karamellipossun reseptiäni
Tomi Björk sanoisi tästä, että yli meni, mutta itse tykkään ettei keltuainen ole ihan täysin valuva. Meillä ei tänä vuonna tehty vaaleanpunaisia sydänleivoksia, mutta ystävänpäivän kunniaksi askartelimme hieman paremman aamiaisen
Samuel Björk. Vähän niin kuin Samuel Björkin Yölintukin. Toki Björkinkin sopasta löytyy lajityypin vakioaineksia kuten omia traumojaan päihteisiin hukuttavia poliiseja, salaisuuksia sekä niin uskomattomia sattumia, ettei niihin arkielämässä törmää ikinä, mutta ne on punottu yhteen sen verran koukuttavalla juonella ja kiinnostavilla henkilöhahmoilla, että kirja nappaa mukaansa heti ensisivuilta
Samuel Björk. Poika pimeästä on Samuel Björkin kolmas dekkari Minä matkustan yksin ja Yölintu -kirjojen jälkeen ja toimii - suurimmaksi osaksi - myös ilman, että on lukenut sarjan kahta edeltävää osaa
Tomi Björk ei liiemmin esittelyjä kaipaa. Keittiömestari, ravintoloitsija, kirjailija, surffari, parsan ystävä, televisiosta tuttu Björk on ahkeroinut kotona keittiössä ja saanut aikaiseksi kaiken muun keskellä jatko-osan Huippukokin kotiruokaa kirjalle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.