Viikonloppu ja paras hetki grillailulle on taas käsillä. Nostampa sen kunniaksi tämän meillä hyväksi havaitun kevyen grilliherkun jota tullaan varmasti tekemään myös tulevan grillikauden aikana useaan otteeseen
Kesän herkkuihin kuuluvat tietenkin grilliluut. Laita savustetut grilliluut folion päälle. Niiden tekemiseen on muutama loistava kikka tuolta Amerikan maalta
Grilliherkkuja sarja jatkuu kesän edetessä. Nyt toisessa osassa on vuorossa grillivartaat. Tämän kertaisissa vartaissa käytin naudan paistia, jonka laitoin marinadiin vuorokautta aiemmin
Tänään päätin pitkästä aikaa vähän panosta grilliruokaan kun meille tuli sukulaisia. Mä oon aina tykännyt leipomisesta ja ruoanlaitosta mutta näin kahden pikkuisen kanssa mun harrastus on jäänyt taka-alalle
Uusi yleiskoneeni Kenwood Chef Classic innosti verestämään Ravintola Henriksissä oppimiani taitoja. Riistalihatkin olivat jo marinoitumassa, joten vielä tarvittiin alkupaloja ja lisäkkeitä
Rakastan guacamolea ja salsaa - en siis puhu nyt kaupan hyllystä ostettavista tököteistä, vaan itse tehdyistä lisäkkeistä, joissa on käytetty laadukkaita ja tuoreita raaka-aineita
Ihana kesä ja ihana grillikausi. Grillaaminen on yksi kesän parhaita juttuja. Kaasugrillissä tirisevän ruoan tuoksu leudossa kesäillassa, mökillä hyvässä seurassa ja grillausolut kädessä
Aurinkoiset kevätpäivät suorastaan kirkuvat värejä seurakseen. Viikonlopun kiireettömiin hetkiin on myös tämä juhlava herkullinen salaatti, joka toimii niin juhlapöydässä, illanistujaisissa kuin päivällisen kylkiäisenä
Tahmeita, mausteisia lampaan kylkiluita, sormin syötävää hyvää. Minulla on edelleen tarvetta kaamosterapialle ennen kuin taas totun talviaikaan, joten jatkan samalla linjalla, kesäisin ruoin keskellä talvea
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.