Tonnikalaleipäaddiktioni juuret ovat luultavasti aivan 80-luvun alussa, Saudeissa, jossa lähi-idän ruokakulttuurin keskellä ihastuin näihin amerikkalaistyyppisiin filippiinojen valmistamiin leipiin
Oivoi, tästä tuli uusi herkku. Aivan sairaan hyvää. Sain vielä pahan makuisen valkkarin (koputetaan puuta, harvoin oikeasti hairahdun ostamaan pahaa valkkaria…) tungettua tän täytteeseen
Oivoi, tästä tuli uusi herkku. Aivan sairaan hyvää. Sain vielä pahan makuisen valkkarin (koputetaan puuta, harvoin oikeasti hairahdun ostamaan pahaa valkkaria…) tungettua tän täytteeseen
Meillä on muutamia (aika outoja) tapoja ravintolan valitsemisessa ulkomailla. Ensinnäkin kartamme paikkoja joissa on kuvalliset ruokalistat, ne jotenkin ällöttävät varsinkin mua
Moikka moi. Onko kukaan lähtenyt mukaan noudattamaan Terveellinen Tammikuu -haastetta. Mulla on itselläni nyt kolme päivää ko ruokavaliolla takana, ja olo tuntuu jo nyt miljoona kertaa paremmalta kuin viikonlopun herkuttelujen jälkeen
Monella suomalaisella alkaa nykyään grillikausi huomattavasti aiemmin kuin ennen. Meidän perheessämme vappu on viimeinen ajankohta grillikauden avaamiseen
Minulle on tullut nyt joku pakonomainen tarve testata näitä kokkiohjelmien reseptejä. Ensisijainen tavoite on kuitenkin oppia valmistamaan hyvää arkiruokaa
Grilliherkkuja sarja jatkuu kesän edetessä. Nyt toisessa osassa on vuorossa grillivartaat. Tämän kertaisissa vartaissa käytin naudan paistia, jonka laitoin marinadiin vuorokautta aiemmin
Tänään päätin pitkästä aikaa vähän panosta grilliruokaan kun meille tuli sukulaisia. Mä oon aina tykännyt leipomisesta ja ruoanlaitosta mutta näin kahden pikkuisen kanssa mun harrastus on jäänyt taka-alalle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.