Kampasimpukat pitävät parsasta, ja ne molemmat rakastavat hollandaise-kastiketta. Nämä kolme yhdistämällä syntyy elegantti alkuruoka, joka hellii makuaistia ja myös näyttää kauniilta
Hollandaise-kastike nimittäin. HOLLANDAISE-KASTIKE. Se on nyt selvästi sesongissa. Ainahan se maistuu Eggs Benedict tai kalan kanssa mutta nyt on sesongissa sen ehkä parhain kaveri, eli parsa, parsa, parsa
Hollandaise-kastike. Hollandaise-kastike. Ajatuksena oli helppo ja nopea perjantai-illan kalaruoka, joten päädyimme parsaan, hollandaiseen ja nieriäfileeseen
Moi. Edellisviikonloppuna tuli leivoskeltua kaikenlaista vanhaa ja tuttua juttua. Tein tilauksesta saaristolaisleipiä 6 kappaletta ja lohitahnat päälle
Hollandaise-kastike. Tuntuu, että pääsiäisestä olisi jo ikuisuus, vaikka vastahan sitä nyt vietettiin. Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua, ja vauhti taitaa vastedes vain kiihtyä
Hän tilasi voidellun paahtoleivän, paistetun kananmunan, rapeaa pekonia ja hollandaise-kastiketta. Klassikon paluu aamiaispöytään eli kananmunat à la Benedict
Parsakausi on ollut parhaimmillaan jo hyvän aikaa. Eniten parsaa tulee syötyä ihan vain hyvän pastan ja Hollandaise-kastikkeen kanssa, mutta vapuksi innostuin parsapiirakkaakin leipomaan
Sukulais-reissulta Suffolkista päätyi tuliaisiksi kotiin vaikka ja mitä. Parsakauden lopuillaan oleminen pisti emäntämme tyrkkäämään meille ennen lähtöä vielä jättimäiset kimput paikallista parsaa, ja mielelläänhän me sitä otettiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.