Kananpoikaa valkoviinissä
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 4 kevätkananpoikaa
  • 1,8  kg broileripaloja
  • 4  rkl vehnäjauhoja
  • suolaa, mustapippuria
  • 150  g pekonia
  • 3  rkl voita + 2 rkl öljyä
  • 400  g tuoreita herkkusieniä
  • 500  g pikkusipuleita
  • 1 pullo kuivaa valkoviiniä
  • 2  dl vettä + 2 kanaliemikuutiota
  • Ranskalainen maustekimppu, bouquet garni
  • laakerinlehtiä
  • timjamin ja persiljan oksia
  • pala sellerin vartta, purjoa ja valkosipulia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.