Korealainen katkarapu-pannukakku
Kipparin morsian
Kipparin morsian
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 200 g katkarapuja
  • 2 +2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 tl seesaminsiemeniä
  • 2 tl paahdettua seesamiöljyä
  • 100 g vehnäjauhoja (kokojyvä- tai spelttijauhot)
  • 3 rkl riisijauhoja
  • 2 kananmunaa 2 rkl öljyä
  • 6 kevätsipulin vartta hienonnettuna
  • 1 tuore punainen chili hienonnettuna
  • suolaa, mustapippuria
  • Kastike
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 tl riisiviinietikkaa
  • 1 tl paahdettua seesamiöljyä
  • 0,5 tl seesaminsiemeniä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.