Uunissa paahdetut kasvikset ovat hyvin simppeliä ruokaa, mutta niin maukkaita. pala kukkakaalia. Siis nytkin kasviksia on paahdettu ja syöty kolmena päivänä peräkkäin, ja tänään peräti tuplasatsi
Ja varo kypsentämästä kukkakaalia liikaa. Se, että monikaan ei pidä kukkakaalista, johtunee puhtaasti siitä, että kukkakaalia kypsennetään usein liikaa
grillimaustetta (tai jauhelihamaustetta). Ostos oli erittäinkin hyvä sillä paisti on mehevää, nahallista reisipalaa joka ei kuivu uunissakaan paistuessaan
N. ä. k. ö. j. n. m. o. l. e. i. a. h. s. t. u. v. p. K. -. E. r. ,. S. y. O. d. ’. P. (. ). I. b. c. T. …. 2. 5. 0. g. L. f. V. A. 1. U. 7. w. F. R. d l
N. a. p. u. r. i. n. o. v. t. m. e. l. s. y. ä. -. k. J. ,. h. j. O. G. g. ö. d. R. (. ). L. *. U. I. S. A. P. H. D. E. T. M. K. 2. 0. 5. &. b. Y. V. F. c. B
timjamia tai juustokuminaa. leikkaa kukkakaalista viipaleita ja nosta ne kulhooon. viipaloi myös sipuli ja siirrä sipuliviipaleetkin samaan astiaan kukkakaalin kanssa
En ole varma kaipaavatko porkkanat tässä vaiheessa sesonkia muuta maustamista kuin suolan ja oliiviöljyn, mutta napatkaa makumaailma vaikka korvan taakse muistiin talvea varten
Perinteisen simppeliin uunipaahtoon ja suolamaustamiseen verrattuna tämä seesamikukkakaali on kovin advanced, mutta supernopeasti kastike tuli kyllä tehtyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.