T. ä. y. d. e. l. i. s. n. r. p. t. ö. m. o. a. v. j. u. P. h. R. b. g. k. -. ). S. 6. ,. ". (. 1. 8. 0. 2. V. K. ½. 3. –. J. L. M. f. N. E. 5. 4. A. k p. d l. t l. m i
Tällä kertaa raakakakusta syntyikin torttu. Raakakakkuja olisi ehkä tullut kokeiltua aikaisemminkin JOS kakkujen valmistukseen tarvittavat raaka-aineet olisivat hiukan edullisempia JA niitä tulisi erikoisuudestaan huolimatta käytettyä sitten kakkutestailun jälkeenkin
Kun saa kanssafoodien kylään, uskaltaa kokeilla uutta reseptiä. Tämä kun tietää, että harva resepti toimii kuin häkä ensimmäisellä kokeilukerralla, ja että joskus makuja täytyy tuunata omaan suuhun sopiviksi
V. e. n. ä. j. k. i. s. a. r. A. l. t. I. m. o. u. v. S. 1. 8. 0. -. h. p. ,. P. 4. 7. 2. 5. B. y. E. g. J. d. ". K. N. ö. _. L. T. R. O. U. 9. 3. /. Y. c. (. ). _ l. d l
Tämä on melkein kuin brita-torttu. Tuo nimi ståhlbergin-torttu on mulle ihan outo, enkä netistäkään löytänyt mitään tietoa tästä, eli mulla ei ole mitään hajua mistä tämä ohje on peräisin, onko tämä joku ruotsalainen leivonnainen, ehkä joku tietää paremmin
R. u. n. e. b. r. g. i. t. o. k. l. v. a. y. h. m. p. s. N. ä. j. P. ö. O. d. ,. M. S. T. V. c. Y. L. J. I. E. (. 6. ). 1. 5. f. 0. 2. 3. K. 4. -. 7. A. d l. t l
F. o. d. g. a. w. k. e. r. i. s. n. t. ä. y. v. m. p. l. j. H. u. ,. ö. h. Y. '. O. ). J. -. E. P. T. (. V. L. 3. 1. 5. 0. /. 2. K. S. M. N. c. R. 4. A. d l. t l
40 g manteleita120 g voita paloina80 g sokeria60 g fariini- tai muscovadosokeria2 munaa165 g vehnäjauhoja20 g kauraleseitä2 tl leivinjauhetta150 g créme fraíche120 g vadelmahilloaKostutus
Runebergin torttuja leivon lähes joka vuosi, resepti vain vaihtuu. Kostuta tortut joko upottamalla kokonaan kostutusliemeen tai lusikoi kostuketta torttujen päälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.