Voi lokakuu, minkä jälleen teit. Järkyttävän univelkani vuoksi vireystasoni ei ole muutenkaan huipussaan, mutta tämä valon väheneminen vie minusta loputkin mehut - joka vuosi
Kurpitsalla maustettuja Pääsiäisen keltaisia hienostuneesti soikeita, bebeeleivoksia. Ihania leivoksia joiden murotaikinakuori on täytetty kurpitsalla ja vaniljalla maustetulla voikreemillä valinnaisesti sen päällä kurpitsasokerikuorrutus oikein suureen makeanhimoon
Monipuolinen ja maukas kurpitsa – yksi sesongin parhaista raaka-aineista. Kurpitsa sopii niin suolaisiin kuin makeisiin juttuihin, lajista riippuen siitä voi oikeastaan tehdä mitä vain
Myskikurpitsan kausi jatkuu onneksi vielä. Se on yksi suurista suosikeistani. Kevyt ja silti maukas. Nyt päätin paahtaa sitä uunissa kylmäsavustetun tofun kera
Läpikuultavaa kullankeltaista ihanan makeaa kurpitsahilloa aamiaisleivän päälle. Kasvimaa on nyt tyhjennetty kaikista kasveista joten nyt on kiire saada kaikki hyödynnettyä ja säilöttyä sopivalla tavalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.