Mitä tulee leipomiseen yritän aina päästä mahdollisimman helpolla. Ennen luulin sen tarkoittavan muun muuassa valmistaikinoiden käyttöä, mutta nytpä olen oppinut toisin
Kylmäsavulohipiirakka. Kun mieheni sisko soitti ja kysäisi tekisinkö appivanhempien 25-vuotishääpäivän kunniaksi kakun sekä jotain suolaista, ei tarvinut kauaa miettiä
Aika siirtyä joululeivonnasta eteenpäin. Nyt käytetään tähteitä. Jäikö ylimääräistä lohta joulupöydästä. Tässä vinkki ihaniin pikkupiiraisiin, joihin voit piilottaa ylijääneet lohet, jotka eivät maistu enää sellaisenaan
Kevätkauden avajaisiin piti keksiä jotain pientä näppärää purtavaa vieraiden ensinälkään, kevään vastaanottaminen kun aloitettiin jo iltapäivällä ja halusin tarjota kunnon illallisen vasta myöhemmin
Kokeilin ensimmäistä kertaa gluteenittoman piirakkapohjan tekemistä. Ihan hyvähän siitä tuli, tosin oliiviöljyn ominaismaku puskee ehkä hieman liikaa läpi
Joten meille on luvassa rento juhannus, ilman ruoanlaitto kiireitä =)KylmäSavuLohiPiirakka Pohja300g voita huoneenlämpöisenä7dl vehnäjauhoja4rkl kylmää vettäSekoita voi ja vehnäjauhot muruseokseksi -> lisää kylmä vesi ja pyöräytä nopeasti sekaisin
Nämä pienet lohipiirakat on tehty valmiista ruisperunataikinasta. Paistoin piirakat muffinssipellillä ja totesin samalla silikonisen muffinssivuoan kätevyyden
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.