Meillä on muutamia (aika outoja) tapoja ravintolan valitsemisessa ulkomailla. Ensinnäkin kartamme paikkoja joissa on kuvalliset ruokalistat, ne jotenkin ällöttävät varsinkin mua
Gazpacho on alkuperältään leipäkeitto, mikä syntyi kun yhdistettiin kuivahtanutta vaaleaa leipää, oliiviöljyä, suolaa ja viinietikkaa sekä valkosipulia
Gazpacho on alun perin Andalusiasta tullut kylmä keitto. Keitto on yleinen ruokalaji Espanjassa, Portugalissa sekä monissa Latinalaisen Amerikan maissa
Vihdoin sain aikaiseksi, eikä jäänyt vain meinaamiseksi. tein (ja söin. ) elämäni ensimmäisen kerran pappa al pomodoroa eli tomaattivelliä, toscanalaisten versiota leipäkeitosta
Pidän kasviksista, rustiikista, joten luonnollinen valinta oli tämä Ribollita- keitto. Keitto on muheva kasviskeitto, joka tarjoillaan leivän ja juuston kera
Luoteis-Italian Piemonteen, Ranskaan ja Sveitsiin rajoittuva pikkuruinen Valle d'Aostan eli Aostanlaakson maakunta on jäänyt minulle valitettavan vieraaksi
Valkoinen gazpachokeitto, kylmä espanjalainen mantelikeitto. Keitto joka sopii sekä kylmäksi alkuruoaksi, osaksi seisovan pöydän herkkujen tarjontaa tai vain jääkylmänä herkkuna kesän helteillä
Jouluna(kin) katan pöytään monenlaista italialaista herkkua, ja pyhien jälkeen uusia juttuja löytyy taas tännekin laitettavaksi, mutta näin joulun alla kaikkien kiireiden keskellä on tyytyminen todella nopeisiin ruokaratkaisuihin
Joko tunnet mustakaalin. Tällainen ihana nippu tarttui kaupasta mukaan maanantaina. Ihanaa mustakaalia - sitä olin jo hiukan kaipaillutkin ja mahtavaa huomata, että sitä nykyään saa jonkin verran Suomestakin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.