Kylmäsavupororouhe tuo keittoon mukavasti lisämakua ja sopivasti rouheaa ruokaisuutta. Mieto, mutta mehevän mehukas maa-artisokka sopii täydellisesti tähän taivaallisen pehmeään ja hienostuneen makuiseen keittoon
Tässä asiassa minua komppaavat myös Peppi Aralehto ja Ari Ruoho. Maa-artisokkakeitto. Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä kuukauden raaka-aineena oli maa-artisokka ja kokkipariskunnan mukaan maa-artisokka ei todellakaan ole kovin monikäyttöinen raaka-aine
Mukulat voi myös jättää talvehtimaan maahan jakorjata sadon vasta keväällä. Siitä valmistuu herkullinen ja pehmeä sosekeitto, jonka makua täydentämään valmistetaan tryffeliöljyllä aromisoitu maitovaahto
K. u. n. e. d. l. i. p. o. s. t. a. m. -. r. k. ä. j. y. v. ,. h. ö. M. (. ). R. ". b. g. N. U. O. Y. E. 1. 0. 5. 4. G. S. 2. H. J. 3. L. P. /. A. f. T. d l
Lappi-voileipäkakku kylmäsavuporollaja leipäjuustolla (n. Teimme turskasta reseptejä ja minä tein rapeita turskafileitä, valkosipulista perunamuusia ja romesco-kastiketta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.