Myöhäissyksy on kotimaisten maa-artisokkien sesonkiaikaa. Vaikka kyseinen kasvis on kotoisin kaukaa Perusta saakka, Turussa tätä mukula-artisokaksikin tituleerattua herkkua on viljelty jo 1600-luvulta saakka
H. y. v. ä. s. t. n. i. h. o. u. k. e. l. m. r. a. I. T. -. j. p. A. d. ,. E. ö. M. ). P. K. (. 7. 3. 1. g. b. 4. 0. 2. 8. 5. N. L. a n. k g. d l. t l. r s. g ). p s
K. u. n. e. d. l. i. p. o. s. t. a. m. -. r. k. ä. j. y. v. ,. h. ö. M. (. ). R. ". b. g. N. U. O. Y. E. 1. 0. 5. 4. G. S. 2. H. J. 3. L. P. /. A. f. T. d l
P. o. r. k. a. n. e. i. t. l. m. s. ä. v. p. u. j. h. K. d. ,. y. T. -. I. F. c. b. ö. J. W. (. ). R. G. C. f. A. 1. 9. 2. S. M. 0. E. N. 5. è. î. L. H. V. Y. g. w. z. '. x. O. d l
T. e. i. n. p. t. k. ä. s. ,. a. u. r. o. v. m. l. j. y. d. P. h. S. ö. -. R. N. K. U. E. I. O. 1. 0. 8. 2. L. M. (. ). '. b. g. w. c. f. W. D. x. C. B. G. F. q. A. H. Y. d l
Maa-artisokkakeitto. 100 – 200 g kylmäsavuporoa. 100 – 200 g kylmäsavuporoa. Tämä pehmeä maa-artisokkakeiton ohje löytyi Etiketti-lehden numerosta 3/2006
Muutaman hieman mitäänsanomattoman maa-artisokkakeittokokeilun jälkeen sain viimein maut kohdalleen. Maa-artisokkakeitto500 g maa-artisokkia2-3 valkosipulinkynttänoin 5 cm
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.