K. o. k. t. a. l. v. e. n. r. p. m. i. s. j. ä. u. h. E. ,. N. y. Y. M. ö. T. -. d. B. S. J. O. g. b. V. 7. 2. 0. 5. 3. (. ). P. 1. 8. L. H. c. F. –. 4. +. /. d l. t l
V. o. i. k. v. a. p. u. r. l. m. t. n. j. e. s. M. ä. h. N. S. y. ö. ,. d. T. P. C. O. U. A. L. I. 2. c. -. 1. 3. 0. g. J. B. Y. 4. b. f. z. 5. 6. K. H. Z. E. (. 8. ). ½. F. R. w. Ä. d l. t l
Tämän kinkkupiirakan kuva on möllötellyt luonnoksissa jo puolisen vuotta. Muistin sen tänään, kun alkoi tehdä tavattomasti mieli suolaista kinkkupiirakkaa
Vaivaamaton, maukas ja rapeakuorinen pataleipä valmistuu helposti viikonlopun aamiaispöytään. Ainekset sekoitetaan keskenään ja taikinan annetaan levätä huoneenlämmössä vähintään 12 tunnin ajan
muistinko mainita, että kakun valmistaminen on helppoa ja vaivatonta. Heippa. Voisin meilkeinpä liioittelematta sanoa, että tämä on paras koskaan tekemäni raakakakku
-) Parasta on, että chia -siementen käyttäminen on niin vaivatonta ja nopeaa ja koska tuorepuurojen ja vanukkaiden valmistuksen aikana ei käytetä kuumennusta, niin mm
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.