Tein vielä ihan tavallisiakin marenkeja ruusupursotuksella. Löysin Pinterestin syövereistä kuvia joissa marenkien sisälle oli piilotettu tällä tavalla pieniä suklaahippuja
Ajattelimmejakaamuutamia vinkkejämme tähän helpottamaan marenkien valmistamista. Vappuna julkaisimme reseptin täydellisiin marenkeihin ja sen jälkeen on tullut paljon kysymyksiä miten marengit saa parhaiten onnistumaan
Näin sain aikaan pellillisen herkullisia kikhernemarenkeja. Ja tuosta vaahdosta paistetut marengit eivät edes maistu kikherneiltä, vaan ihan oikeilta marengeilta
Ranskalainen marenki on se tavallisin ja ehkä yksinkertaisinkin. Siinä valkuaiset vatkataan vaahdoksi ja lisätään hiljalleen sokeri niin, että se sulaa ja massasta tulee jämäkkää
Loihdin äitienpäiväksi näitä söpöjä ruusumarenkeja. Italialainen ja sveitsiläinen marenki muistuttavat paljon toisiaan koostumuksiltaan, mutta niiden valmistus poikkeaa toisistaan huomattavasti
Marenki ja mustikka ne yhteen soppii. se sai ihanan makoisan ja pehmeän marengin päälleen. Marenki sopikin kyllä aivan ihanasti mustikan kanssa ja kiva oli tehdä aina niin ihanasta mustikkapiirakasta vähän uudenlaista, vaikka ihanasta mascarponesta siinä en haluakaan luopua
Laita kuitenkin kaikki saman pussiin jos haluat raitoja tai eri sävyisiä marenkeja. Tämä resepti neuvoaa ranskalaistyylistä valmistusta, eli kaikki aineet vatkataan kylmittäin ja sitten uuniin kuivumaan muutamaksi tunniksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.