Makea, rapea ja lopussa sitkeä, ihana marenki. Marenkia voi maustaa ja värjätä tarpeen mukaan. Käytän marenkien värjäämiseen Rainbowdustin tai Wiltonin geelivärejä, niillä saa vahvankin värin ilman pelkoa taikinan vetistymisestä
Mansikka marenki unelma. Marenkipohja. Paista marenkipohjaa ensin 150 c noin 10 min ja laske sitten lämpö 100 c ja paista noin 2 tuntia ja ei haitaa vaikka "unohtuu" kauemmaksikin aikaa uuniin
Ajattelimme jakaa muutamia vinkkejämme tähän helpottamaan marenkien valmistamista. ASTIOISSA ei saa olla pienintäkään vesipisaraa ja varsinkin rasvainen kulho tai vatkaimet pilaavat hyvän marenkivaahdon
Italialainen marenki eroaa “tavallisesta” marengista sen kypsennystavalla. Perinteinen marenki kypsennetään uunissa kun taas italialainen versio kypsentyy kuuman sokeriliemen avulla
Moni on varmasti kuullut vegaanien maailman mullistaneista kikhernemarengeista. Joku keksi, että säilykekikherneiden liemestä saa vatkattua valkuaisvaahdon
Lauantaina kokeilin italialaista marenkia joten päätin nyt antaa mahdollisuuden sveitsiläiselle. Ranskalainen marenki on se tavallisin ja ehkä yksinkertaisinkin
Näihin marenkeihin kannattaa käyttää joko italialaista marenkia tai sveitsiläistä marenkia. Tavallinen marenki on vähän liian löysää, mutta voi silläkin onnistua
Marenki ja mustikka ne yhteen soppii. Marenki sopikin kyllä aivan ihanasti mustikan kanssa ja kiva oli tehdä aina niin ihanasta mustikkapiirakasta vähän uudenlaista, vaikka ihanasta mascarponesta siinä en haluakaan luopua
Pienikin vesipisara saatta estää vaahdon muodostumisen ja marenkien kovettumisen. Niin ja ensimmäisen lakritsimarenkisatsin kanssa minulle kävi hieman köpelösti
Miten olisi muutama herkullinen marenki viikonlopuksi. valmista pinkin värisiä sydän muotoisia marenkia ystävänpäiväksi ja ilauta kaverisi tai rakkaasi näillä ihanilla itsetehtyjä pikku makeisilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.