Nostele perunafondantit lautaselle ja niiden päälle annokset kastikkeista nyhtölihaa. Perunafondant. Tässä ohjeessa voit toki käyttää miltei mitä tahansa riistalihaa hanhesta hirveen ja karjusta karhuun
Näiden terveyttä edistävien ominaisuuksiensa lisäksi parsa on kevään ja alkukesän ehdoton herkku. Laita sipulikuutiot, limen raastettu kuori ja mehu, pippuri sekä viinietikka paksupohjaiseen kasariin ja keitä seosta kasaan kolmasosaan alkuperäisestä
Hellurei ja hellät tunteet. Perjantaija lauantai oli ravintolassa yhtä meininkiä. Siinä ite muuttuu aina ihan robotiksi, joka vaan tekee ruokaa eikä kerkiä ajatteleen mitään muuta, ei edes tauolle menoa tarvi ajatella
Lisää riisi ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata voi kattilassa ja kuullota sipuli, älä ruskista. Nosta kattila levyltä ja sekoita joukkoon jauhot
Kaisendon (海鮮丼) tarkoittaa syvässä kulhossa tarjoiltua sushiriisiä, jonka päälle on nostettu sashimia eli raakaa kalaa sekä erilaisia meren herkkuja, kuten katkarapua, kampasimpukoita ja lohen mätiä
N. y. t. o. n. l. m. a. ,. (. ä. s. ). h. j. k. i. u. p. d. e. r. v. S. ö. b. g. M. R. G. V. -. J. K. A. P. H. c. O. /. T. 1. 2. 4. 5. 0. 8. I. 6. ”. ½. L. w. 3. E. =. ≈. f. %. C. p r. r k. d l. E u
Kuori ja silppua sipuli. Kuori ja suikaloi salotit. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuullota sipuleita ja herkkusieniä voissa, kunnes sipuli on kullankeltaista ja läpikuultavaa
Tunnelma kaupungissa ja ravintoloissa muistutti mielestäni kovasti rentoa Kööpenhaminaa. Lounas on hollantilaisille vielä hieman vieras käsite ja kaupungissa ei vielä muutama vuosi sitten ollut juurikaan hyviä brunssipaikkoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.