Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
K. o. t. n. a. j. h. e. l. ä. r. s. P. u. v. i. k. m. p. ö. -. /. S. V. ,. M. y. J. d. L. O. R. b. U. '. (. 6. ). 2. 1. 0. 5. H. I. N. a n. p k. k p. t l
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
½ dl perunajauhoja. Mausta seos kevyesti vasta rouhitulla mustapippurilla ja suolalla. Vaahdota kuohukerma ja lisää se juuri ennen tarjoilua kastikepohjaan
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Tarjoile heti uunijuurestenja maustevoinapin kanssa. Liha on viime vuosina ollut aika kallista eikä liharuuat muutenkaan ole meillä kovin suosittuja, joten pihvejä tulee tehtyä todella harvoin
Ohjeet Valmista kastike Pese appelsiini huolella ja raasta sen kuori hienoksi raasteeksi. Laita voi pannulle sulamaan, lisää sokeri ja anna sen sulaa voin joukkoon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.