n ohjeilla jatketaan taas. Resepti on saman nimisestä kirjasta. Kiva löytää ja tehdä uusia juttuja. Täytyy kokeilla uudelleen ja laittaa samalla reilummin mausteita, esim
Täytetyt leivät ovat herkkua ja kun paahtoleivän leikkaa kolmioksi on se vieläkin maukkaampaa. Kikherneistä jakasvipohjaisesta ranskankermasta syntyy herkullinen täyte kolmioleipiin, joka muistuttaa hieman tonnikalatäytettä
Ottolenghi käytti kuivattuja kikherneitä, mutta minä tein ruuan säilykkeistä. Kuluneet viikot ovat olleen taivaallista aikaa ruoka-intoilijalle tv-ohjelmien suhteen
Pyhän aikana katselin muutaman ruokaohjelmavideon,ja yksi niistä oli Ottolenghin Mediterranean Island Feast-ohjelman Kreeta-jakso,jonka voi nähdä YouTubessa täällä
M. y. ö. n. e. t. ä. o. u. s. K. l. k. i. a. h. p. v. j. r. m. E. d. ,. P. g. S. *. O. 8. 0. %. T. ". J. D. c. V. 1. -. 5. b. (. 2. ). /. 4. f. L. N. R. G
Italialaisen klassikkolisukkeen tekeminen on helppoa kuin heinänteko ja paljon nopeampaa. Suolaisen, makean ja pähkinäisen makuyhdistelmä on ihana ja hieman haastava
S. u. m. a. k. i. o. n. y. l. e. s. t. L. ä. h. -. d. ö. r. p. ,. j. M. z. '. (. ). I. v. J. /. Z. E. K. b. g. T. H. V. R. G. c. –. O. 3. 1. 4. 0. 2. ’. P. C. A. w. f. D. B. x. …. d l. t l
Lisää pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva ja suola. Alusta loput jauhot joukkoon vähitellen. Jaa taikina neljään osaan ja kauli taikinapalat jauhoa apuna käyttäen ohuiksi ovaalinmuotoisiksi rieskoiksi
Ja voin sanoa että ei jäänyt viimeiseksi kerraksi, nyt on jo uudet munakoisot pöydällä odottamassa. Varoittelin isäntää, että en sit ihan joka päivä jaksa kokkailla itselleni jotain ja hänelle jotain
Viime viikon maanantaina mahtavan suosion saanut pehmeä porkkana-kikhernekeitto saa jatkoa tässä. Tomaatti-kookoskeitto kikherneillä on hyvin samankaltainen, mutta porkkana korvautui tomaatilla ja joukkoon tuli kookosmaitoa pehmentämään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.