Jotenkin ihmeellisesti aika on juossut minua karkuun ja nyt on jo elokuu. Sää on onneksi kuitenkin vielä (suhteellisen) lämmin ja aurinkoinen ja kesäsuosikeista voi nauttia vielä viikkotolkulla
Olen aina tykännyt pastasta, ja varmaankin siksi itselleni ei ollut minkäänlainen yllätys, että tykkäsin gnoccheista kun niitä ensimmäisen kerran maistoin
Jos ette minun tavoin halua syödä eineksiä edes silloin, kun aikaa oikealle ruuanlaitolle ei ole, panino caprese tarjoaa loistavan ja samalla äärimmäisen herkullisen idean nopeaksi ja kevyeksi lounaaksi
Caprese on salaatti, jossa perinteisesti on mozzarellasiivuja tomaattisiivujen kera. Seuraksi vielä basilikanlehtiä, päälle loraus oliiviöljyä ja herkku on valmis
Tossa kun sain tuon Pizze kirjan, niin tein niin hitokseen noita pizzojaja kyl jos ennennkin osanut tehä ihan hyvän pohjan, niin nyt mentiin astetta kovemmalle tasolle
T. ä. m. s. u. k. l. a. t. o. r. n. i. e. ". p. R. v. ,. j. h. y. C. S. -. (. I. P. J. G. d. f. ). O. ö. L. c. 3. à. 8. 0. g. 2. 5. 1. /. 6. K. 7. V. E. ½. 4. H. A. N. B. W. U. M. g l. d l
Sitä on pyörinyt palloina yhteen jos toiseenkin ruokaan ja viipaleita on sommiteltu joka väliin. Tämä on siis tyylipuhdas blogin tähden valmistettu ruoka, mutta kylläpä siinä jo tehdessä alkoi ainakin mieliteko hiipiä ja valmis lohi kyllä löysi tiensä blogaanin vatsaan ilman mitään vaikeuksia
vaikkapa harrastuksiin ja matkailuun surutta panostetut eurot). Tärkeintä on, että meillä syödään monipuolisesti ja hyvin niin arkena, viikonloppuina kuin juhlahetkinäkin
Olen pelännyt tätä kirjaa. Olen kuullut paljon tästä kirjasta. Olen rakastunut tähän kirjaan. Kyseessä on Saku Tuomisen, Luca Platanian, Tuukka Kosken ja Kimmo Kivilahden Pizze
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.