Makuun tämä ei suuremmin vaikuta, mutta nyt kun maistoin täyteläistä, samettista ja vain noin muutenkin aivan parhainta New York cheesecakea tajuan että olen vain tyytynyt keskinkertaiseen ennen tätä
Voitele 3–4 pitkänomaista leipävuokaa (vetoisuus yhteensä 4 l). Kypsennä 175- asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. * Saaristolaisleivät ovat parhaimmillaan 2–3 päivää valmistuksesta ja ne säilyvät pussiin pakattuina hyvin huoneenlämmössä
New York cheesecaken tapaan tämä kakku paistetaan uunissa eikä ole mikään kevyt herkku. Tämän superhyvän kakun ohje on alunperin Mustikkasuu leipoo -blogista, mutta tein sen gluteenittomista diggestive -kekseistä (Semper) ja lisäsin keksipohjaan sokeria, koska esipaistettaessa se tuo vähän toffeemaista makua
K. u. n. o. t. h. i. j. s. k. a. l. ä. e. p. r. m. S. v. y. d. ,. w. T. Y. g. C. D. E. V. A. N. O. -. ö. P. M. 1. 0. c. 8. 2. 4. /. 7. 3. L. (. ). J. I. 5. H. d l. t l
Paistettu juustokakkuNew Yorkin tyyliin on herkullinen juustokakkujen klassikko. Kuten hyydytetyt juustokakut, myös paistetut juustokakut pitää tehdä hyvissä ajoin ennen tarjoilua valmiiksi
Toisin kuin napolilaisen pizzan taikinaan, newyorkilaiseen kuuluu niin öljy kuin sokerikin. Öljyn ansiosta taikinasta tulee pehmeän elastista, se kestää kuivumatta pidemmän paistoajan ja sokeri edistää pohjan ruskistumista uunissa
Näin muutamissa blogeissa tällaisen amerikkalaisen juustokakun, johon oli päälle lisätty mustikoita. My new favourite cake is this blueberry New York Cheesecake
M. o. i. k. a. P. t. ä. n. l. u. h. v. e. s. d. p. m. j. K. L. ,. r. ). D. O. V. y. -. 1. 6. 9. 7. €. T. ö. J. E. g. 3. 0. 5. 2. 4. c. (. z. H. S. f. u l. d l
N. y. t. k. u. l. a. o. n. i. s. m. v. h. j. S. p. e. ä. r. T. ö. d. w. Y. C. c. P. -. 1. 0. g. (. ). 2. ½. 4. 5. E. V. L. ,. >. K. A. 7. R. 6. I. d l. t l. c m
Pilko sipuli pieniksi ja kuulota ne voissa, siirrä sipulit sivuun ja näin sinulla on tarpeeksi kuuma paistin pannu jauhojen ruskitamiseen, ota vesi viereen kun lopussa tulee kiire, anna levyn olla täysillä ja laita voi pannulle, kun se on sulanut eikä enään vaahtoa on pannu tarpeeksi kuuma jauhoille, joten lisää jauhot kokoajan sekoittaen, seoksen pitää olla kuin paksua siirappia jollei ole lisää voita, ja kun voi/jauhot ovat nätin ruskeita lisää vesi ja kuulotetut sipulit, lisää myös liemikuutio, mustapippurirouhetta (½tl) ja suolaa maun mukaan, anna kiehua hiljaa noin 5 min
Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella. Tarjoile juustokakun kanssa. 500 g Philadelphia-tuorejuustoa. Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohja leivinpaperilla ja myös reunat leivinpaperisuikaleilla. Paista juustokakkua 175 asteessa noin tunnin verran. 500 g Philadelphia-tuorejuustoa
A. i. k. a. o. n. u. l. t. h. r. j. v. V. e. ä. s. y. m. J. p. d. E. P. K. O. ,. M. (. á. z. U. ). L. ". x. 2. 4. -. >. ö. 3. H. 7. 5. c. 1. /. S. T. k k
Valmiista hampurilaisista löytyi kyllä hissukseen kypsennettyä naudan etuselkää, mutta sämpylät vaihtuivat valmiisiin grahamhampurilaissämpylöihin, salaatin virkaa sai hoitaa kurkku, tomaatti, paistettu sipuli sekä salaatinlehdet ja omatekoinen majoneesi vaihtui valmiiseen valkosipulimajoneesiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.