H. y. v. ä. t. o. i. s. a. d. e. n. T. u. h. r. j. l. ,. m. k. O. ö. I. S. p. M. J. R. Y. *. U. L. N. E. K. A. P. 1. 0. D. g. -. Ä. 3. 2. 4. c. V. 5. b. F. d l. t l
Vaikeinta oli löytää tarpeeksi iso kalkkunan rintafile, joka olisi leikattu valmiiksi (tai jonka pystyisi leikkaamaan) auki kuten kirjan keskiaukeama, mutta sekin onnistui parin yrityksen jälkeen lihakauppiaalta
J. ä. i. s. e. n. v. r. a. p. h. t. m. l. d. k. u. c. -. f. ,. o. y. j. O. Ä. T. ö. E. P. I. S. U. L. A. H. K. N. M. F. 2. 1. 3. 8. 0. g. (. ). /. 4. V. Y. +. 5. ". d l. t l
En sitä hypetettyä alkuperäistä elämän mullistavaksi leiväksi nimettyä herkkuleipää, mutta jonkin verran samantapaista, ehkä hieman arkisempaa ja nopeampaa ja silti lähes yhtä spektaakkelimaista leipää kuitenkin
Vatkaa munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi ja siivilöi kuivat aineet joukkoon pienissä erissä. Kyseinen täyte päätyi siis siskoni rippijuhlien prinsessakakkuun
F. a. l. f. e. i. o. n. t. u. h. y. ä. k. ,. m. A. p. s. j. -. b. g. Y. N. d. G. r. R. &. V. P. I. ö. T. v. L. 5. 0. 1. /. 2. 4. 3. K. (. B. x. ). S. J. 7. 8. E. c. 6. O. t l. d l
Kun taikina oli hieman jäähtynyt, lisäsin kevyesti vatkatut kananmunat joukkoon ja sekoitin taas vauhdikkaasti, kunnes taikina oli tasaista ja lähes tahnamaista
Sen jälkeen, kun olen päässyt raakakakkujen maailmaan, jossa valkojauhotuotteiden, sokerin ja maitotaloustuotteiden sijasta käytetäänkin pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, kylmäpuristettua kookosöljyä, marjoja ja hedelmiä sekä makeutukseen hieman hunajaa tai agavesiirappia ja mahdollisesti ripaus vaniljasokeria, en enää perinteisiä kakkuja ja leivonnaisia oikeastaan kaipaa
O. l. e. t. h. a. n. j. o. u. k. E. v. K. d. r. -. i. m. p. s. y. ä. J. ,. ö. b. (. ). I. V. B. 1. /. 2. ½. P. L. 3. 4. T. ". H. D. S. g. 0. 5. =. 8. A. 9. ) l. d l
Tomaattimurskaa tai ketsuppia oli niin paljon, että pata oli helakan vaaleanpunaista. Piia teki usein Slaavilaista kanapataa ja tuo pata on jäänyt lähtemättömästi mieleeni
M. e. i. l. ä. j. u. o. d. a. n. k. h. v. r. R. p. t. b. s. ,. A. m. 2. -. 3. ". K. c. x. N. U. y. T. J. I. g. B. z. S. L. ö. O. H. E. 0. 8. 1. 4. (. ). V. Y. 5. G. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.