asteessa 20 minuuttia, lisää päälle parsatangot ja kypsennä edelleen. Parsakausi alkaa lähennellä loppuaan, mutta vielä ehdin julkaista parsapiirakan ohjeen
Parsakausi on parhaimmillaan. Ainakin ulkomaisen parsan paras aika lienee menoillaan. Kotimaista ei ole vielä tullut vastaan, ja hieman harmittaa, että keväinen parsainnostus pääsee yleensä jo hieman laantumaan ennen kuin ”oman maan” kasvatit kerkiävät kauppoihin
Palataan taas hetkeksi henkiseen kulinaariseen kotiimme Italiaan. Parsapostaukset saattavat monella jo valua ulos korvista, mutta tähän voi muutaman parsatangon vielä uhrata ilman yliannostuksen vaaraa
Voitele uunin kestävä astia ja asettele parsatangot lomittain astiaan. - Viikonloppuisin tykkäämme panostaa hieman normaalia enemmän ruuanlaittoon ja kiireettömään yhdessäoloon
Parsarisotto on typillinen kevään resepti. Italiassa parsa kasvaa luonnollisesti ja söin sitä paljon kotimaassani, se on herkullinen ja terveellinen vihannes
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.