-. -. -. -. -. T. a. s. n. ä. i. t. l. e. p. j. u. K. y. m. k. ö. d. ,. o. h. r. v. M. L. P. N. J. O. R. H. (. 3. 4. ). 1. 5. 0. g. 2. V. 6. A. S. r k. l )
Lisäaineet ovat tuottajille myös hyvin edullisia, joten kustakin leivästä saadaan parempi voitto kuin jos se olisi tehty aidoista, laadukkaista raaka-aineista
tadaa, tätä meillä laitetaan leivälle nykyään - ja tämä uuden vuoden lupaus pitää. Täällä jo kyseltiin, olenko lopettanut tyystin, joten nyt täytyy ryhdistäytyä ja palata sorvin ääreen
-. -. e. l. i. r. u. s. p. ä. m. a. n. j. t. L. h. o. R. b. g. y. M. k. ö. ,. v. J. V. E. (. ). 2. 5. d. +. 4. 8. ½. A. 3. 0. S. K. P. I. O. <. =. d l. t l
Halusin nyt kuitenkin kokeilla Juuri Nyt -kirjan ohjeella tehtyä, kun porkkanalaatikkokin on kirjan ohjeella niin hyvää, että se pääsee nykyään joulupöytään, toisin kuin ennen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.