Runeberginkakku. Tein perjantain Runebergin päivälle kakun torttujen tilalle. En omista torttuvuokia enkä halunnut taas tehdä niitä muffinssin muodossakaan
Kesäinen rahkakakku syntyy helposti käsillä olevista marjoista. Itse käytin vadelmia ja mustikoita, jotka kävin omalta pihalta poimimassa ja laitoin tuoreena kakkuun
Pääsiäiseni sujui kokkailun ja syömisen merkeissä ja ehkä kaikkein parasta olivat rommissa hauduteilla päärynöillä täytetyt letut – rommisiirapilla ja kermavaahdolla höystettyinä
Fazerin asiakaslehti on yksi parhaimmista inspiraation lähteistä minulle keittiössä. Hyviä reseptejä ja taidokkaita kuvia, napatkaa ihmeessä sellainen (ilmaiseksi) mukaan, jos sattuu kohdille
Havahduin punajuurisesonkiin vasta tällä viikolla syötyäni aivan huikean hyvää punajuurikeittoa. Punajuuri on ystävä, mutta muistan käyttää sitä ruuanlaitossa aivan liian harvoin
Koko viikon on mieleni tehnyt itsetehtyä leipää. Jotain erittäin herkullista sellaista. Ainakin pyörin netissä leipäohjeita etsien kunnes päädyin tekemään foccaciaa
Hiihtolomalla tuli kokattua paljon, kun lastenhoitoapua oli tarjolla ruhtinaalisesti. Akateemisen alesta pikkusiskoni välityksellä hankkima Jerusalem -keittokirja oli itsestäänselvä valinta mukaan mökille
Vadelmia kun riittää, niin tein tässä jokin päivä vadelmajuustokakun mariannerouheella höystettynä. Ensin oli ajatuksena tehdä pelkkä vadelmajuustokakku, mutta ajattelin samantien testata sitä jonkin toisen maun kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.