Kesällä tulee tosi usein tehtyä lisukkeeksi aina vain uusia perunoita. Ja why not, nehän ovat ihania. Mutta jos kuitenkin haluat jotain muuta, kokeile tätä ihanaa kukkakaalia seesamikastikkeessa
Tein salaattia parsakaalista, vihreistä pavuista sekä sokeriherneistä (tosin tässä käytin Mange Tout-herneitä, jotka ovat hieman vähemmän makeita, mutta siis tässä käytetään sellaisia herneitä ,joista syödään kaikki) Resepti on Yotam Ottoglenghin, joka on Lontoossa sijaitsevien Ottolenghi-ravintoloiden omistaja
Salaatin kruunaa kastike ja tämän raastesalaatin kruunasi aasialaistyylinen seesamikastike. Seesamikastike,tahini,on mitä parhainta myös tämäntyyppisissä kastikkeissa
Annostele seesamikastike lämpimän kasvissalaatin päälle tai tarjoa se erikseen. Seesamikastike. Pane kaikki seesamikastikkeen aineet tehosekoittajaan ja pyöräytä seos tasaiseksi tahnaksi
Lisää pannulle loppu Ketjap manis -kastike, hunaja, riisiviinietikka ja seesamikastike. Ihastukseni tofuun ja varsinkin suomalaisen Jalotofun marinoituihin tofuihin vei minut Berliiniin, jossa juuri nyt tutkin kaupunkia ja sen uskomattoman hienoa ja monitahoista ruokatarjontaa palkintomatkalla viime syksyisestä reseptikilpailusta
1 tl seesamikastiketta. Yhteistyössä FinnSoy/vegee. fi. Raikkaan tulinen ja thaityylinen soija-riisinuudelisalaatti on maukas vastaus terveellisemmän ja hieman kevyemmän elämän metsästäjälle
seesamikastike. Lisää mausteeksi korianteria, sipulirouhetta ja seesamikastiketta. Pidän monista fuusiokeittiöistä, mutta aivan erityisesti lämpenen aasialaisia ja meksikolaisia makuja yhdistäville eksperimenteille
Seesamikastike. Seesamikastike. Lusikoi päälle seesamikastiketta ja paista uunissa 10-15 minuuttia. 1. Huuhdo pak choi huolellisesti ja paloittele pienemmiksi paloiksi
Paista porsaan sisäfileeseen kuumalla pannulla hyvä ruskea paistopinta. Sivele glaseerauskastiketta runsaasti fileen päälle ja paista 125-asteisessa uunissa, kunnes porsaanfileen sisälämpötila saavuttaa 58 astetta
fiParsaa ja seesamikastiketta, Ruoka. Kasviaterian pihvit ovat selleriä. Lisukkeena on thaimaalaisen som tam -salaatin tapaan tehtyä porkkanaraastetta ja pikapaistettua kaalia
Herkullinen kokonaisuus, jota seesaminsiemenet ja ihana seesamikastike täydensivät. Hawaijilaisesta poke-kulhosta tuli kerta heitolla ehdoton lounassuosikkini, enkä ihmettele, koska sushin ystävänä tähän on äärimmäisen helppoa jäädä koukkuun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.