Kolme yötä vielä ja sit viimeistään tarvii olla sinappii. Muunsin pikkuriikkisen reseptii omaan makuun sopivammaks, mutta tuohan on varsin oivallinen pohja tehdä just semmonen sinappi mist itte tykkää
Sinappina käytin karkeata ei liian makeata, eikä liian tulista sinappia, samaa kuin reseptissäni hovimestarikastike, mutta voit myös käyttää karkeata vanhanjana Dijonsinappia, jos sitä kaupasta löytyy
Innostuin fenkolikeitosta niin paljon, että intouduin ostamaan kaupasta lisää fenkoleita. Aikani googleteltuani, päädyin valmistamaan fenkolit omalla tavallani
1. Valmista täyte. Hienonna herkkusienet ja parsakaali hienoksi. Hienonna sipuli ja paista rasvassa sienten kanssa kunnes neste on haihtunut, lisää parsakaali pannuun
Upota silakat seokseen. Paista silakat pannulla voissa pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoa oopperakellarin silakat perunamuusin ja sitruunalohkojen kanssa
Sinisimpukat päätyvät yleensä pöytäämme samalla tutulla Bistro O Matista vakoillulla reseptillä. Suunnitelmissa on kuitenkin ollut kokeilla myös simpukoiden gratinointia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.