J. ä. r. v. e. m. p. l. a. s. t. i. k. u. n. y. h. d. o. M. j. T. ,. ö. O. V. R. P. 1. 5. 0. g. 2. E. -. (. /. 3. ). %. 4. f. S. L. 8. c. K. H. A. d l. t l
Sipulipiiras. Ensi viikko on Turussa melkoista ruokajuhlaa, kun samaan aikaan järjestetään sekä perinteikkäät Turun ruokamessut että kaupungin uusin ruokatapahtuma Food & Fun
Juustoinen sipulipiiras. Juustoisessa sipulipiirakassa yhdistyy oikeastaan kaikki mistä. pidän. Ihanan makeaksi paistunut sipuli ja suolakas, voimakkaan makuinen
Tarjoa ranskalainen sipulipiiras haaleana, tuoreilla timjaminoksilla koristeltuna. Paista vielä sipulipiirasta 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mittaa yleiskoneeseen jauhot, suola ja paloiteltu kylmä voi. Lisää muna ja vesi ja sekoita 20-30 sekuntia, kunnes aineksista muodostuu taikina
Elokuu on huomenna, siis huomenna. Vaatii asennetta laittaa muksut ensi viikolla kouluun kun molemmat ovat sitä mieltä, ettei kesää ollutkaan tänä vuonna
Sipulit ovat sangen ali-arvostettua kasvikuntaa sekä minun että Jamie Oliverin mielestä. Resepti ei liity Jamieen mitenkään, mutta herran Perhejoulu ohjelma on ollut tiukasti katselun alla että sutkautukset jäävät mieleen
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen2. Pilko sipulit. ei tarvitse olla ihan hienoa silppua, mutta palasten kannattaa olla aika lyhyitä syömisen helpottamiseksi3
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.