Jos et ole koskaan valmistanut itse pannacottaa, kannattaa asia korjata mitä pikimmiten. Valmistaminen on helppoa ja nopeaa ja vain hyytymiseen tarvitsee varata aikaa
Joko niitä vuoden valopääpalkintojajaetaan. (Ja nyt hiljaa siellä kotikatsomossa ukkosein, tiedän, että kannustaisit minua voittamaan vielä kolmannenkin
Kaikki oli valmistettu itse ja somistettu sankarittaren maailmaan sopivasti. Juhlakakut ja pikkuleivät oli taas leivottu suomalaisen mummin reseptien mukaan
Paneer-juusto on yksinkertaista tehdä itsekin, mutta tässä nopea versio, johon käytin suomalaisen pientilallisen kotijuustoa ja se toimi erinomaisesti tässä Paneer-juuston tilalla
Ystävä oli tulossa kylään ja yhtäkkiä meninkin ihan lukkoon ruokasuunnitelmien kanssa. Ja koska olin nimenomaan kutsunut hänet syömään, niin olihan sitä jotakin keksittävä
ahdettuun käenkkyyn, jossa keskipisteenä ovat rasva ja vatsan täyttävät ominaisuudet. Kun aletaan tekemään oikeasti maistuvaa ja rapeaa pitsaa ei oikotietä onneen ole
Ehdotin kanasalaattia ja Miki ehdotti omaa pasta-kanasalaattiaan. No se on vain hauska sanaleikki raaka-aineesta ja toisaalta Kaks kukkoo -blogista, jota kirjoitamme yhdessä mieheni kanssa
Ja kyllä on hyvää. Mantelilastuja tai pähkinärouhetta tms. Jos käytät useamman levyn pakkausta, asettele levyjen reunat hieman toistensa päälle ja nipistele levyt kiinni toisiinsa parhaasi mukaan
Välimeren maissa sitä käytetään hyvinkin laajasti. Mangoldi eli lehtijuurikas on punajuuren ja sokerijuurikkaan sukulainen ja sitä käytetään pinaatin tavoin
Tunnelmaan virittäydytään Kinuskikissa-blogissa koko vuoden ajan. Teemaan sopivat tarjoiluideat, joissa olennaisessa osassa ovat Suomen lipun värit sekä suomalaiset maut ja raaka-aineet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.