htmlTartarkastikeRiittoisuus. Meillä oli tänään ruokana pitkästä aikaa kalapuikkoja. Lapsena söin kalapuikkojen ja muusin kanssa punajuurisalaatti, mutta aikuisemmalla ikää olen mieltynyt tartarkastikkeeseen joka on oiva pari kalapuikkojen kylkeen
Siis luulin ostaneeni fileitä tarpeeksi, mutta huomasimme úkkosen kanssa , että me saimmekin vain yhdet pienet fileet lautasillemme kun kaikki oli jo mennyt parempiin suihhin
Tee ensin kastike. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli ja persilja. Sekoita keskenään kaikki kastikeaineet ja mausta kastike maun mukaan mineraalisuolalla sekä mustapippurilla
Tartarkastike. Annostele päälle tartarkastiketta ja koristele tillinoksalla. Tartarkastike. 1. Sekoita keskenään kermaviili, majoneesi, valkoviinietikka, kurkkusalaatti ja dijonsinappi
Moni erehtyy pitämään Remouladekastiketta, josta olen jonkun kerran jo täällä jossain reseptissäkin maininnut, periaatteessa samana kuin Tartarkastiketta, ja että se olisi saman kastikkeen nimi englanniksi
Ja jos hyvä onni niin tartarkastikekin kuuluu annokseen. Tartarkastike pohjautuu majoneesiin mutta viime aikoina olen lisännyt majon joukkoon jugurttia keventämään
Kala tuoreena, kotimaisena ja itse pyydettynä on tietysti parasta mutta vaihtelu virkistää. Viinistä voisi etukäteen ajatella vaikkapa näin että se on arvostetuilta tiloilta Mâcon-Villagesin alueelta
Kärki) Itse asiassa ruokalistalla oli uppopaistettua kalaa, lohkoperunoita ja tartarkastiketta. Uppopaistotaikinan ohjeen löysin täältä ja tartarkastike taasen täältä
Kylmä liha vain hienonnetaan tarpeeksi hienoksi ja oikeilla lisukkeilla se sopii. lihamyllyssä kun taas kotikokilla on hyvä vaihtoehto monitoimikoneessa
Tartarkastike. Minä kyllä oikaisin ohjeessa todella reilusti, ei sitä työpäivän jälkeen "ehtinyt" ihan kaikkia vaiheita tehdä, eli tämä ohje on vähän sinne päin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.