e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. T. ä. m. a. n. o. s. 4. l. p. r. u. k. y. t. i. v. h. ,. j. P. d. N. ). . 2. 1. ö. 0. g. c. 3. 5. K. /. d l
Suositusta munakoisoherkusta on olemassaerinäisiäversioita, ja tämä on valmistettuTheGuardianin How to cook theperfectaubergine parmigiana - reseptiämukaillen
Tämä keitto on lähes tulkoon nimetön, koska vetäisinsen päästäni ja pääraaka-aineidenlistaaminennimeen tuottaisi jonkinlaisia hirmuisia yhdistelmiä, joidenoikeinkirjoitussääntöjenmiettiminen saattais tuottaa suurta tuskaa (taidan yleensäkinmennäsääntöjen sijaan mutu-tuntumalla, mikä eiole kovin suotavaa ja luulisi ihmisen jo jotakin vuosien saatossa oppineen
E. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e
e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. T. o. r. t. a. d. l. n. i. j. u. s. k. ,. m. K. L. h. ö. y. ä. p. v. 1. 5. 0. g. 3. 6. 2
Eilen olin sittenäidin luona kylässä, niin ajattelinettäteenperheellesittenherkkupäivällisen. Sekoitaricotta ja muna keskenään(tässävaiheessa voisi lisätä myös parmesaniapienen määrän)
e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. E. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e
Hellettävieläonneksi riittää ja Suomessakin saa nyt nauttia ihanan trooppisestakesästä, mikä tarkoittaa myös tavallista keveämpiä ruokia, joiden olisi hyvä olla myös nopeita valmistaa, sillä kukapa tällä helteellä kovin pitkiä aikoja keittiössä viihtyy
e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. E. e. e. e. e. e. e. E. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. E. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. E. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e. e
Yhdistäricottajuusto, tomusokeri, sitruunamehu, kuori ja vaniljasokeri kulhossa. Juusto muodissa. Ricottajuustoaolenaiemmin käyttänyt lähinnä suolaisissa ruoissa, mutta lettujentäytteeksi tämä maukas italialainentuorejuusto sopii kuin nyrkki silmään
Tällä viikolla ollaan jo vapussa ja ajattelintänne laittaa reseptin, joka mielestäni sopii vappuevääksi vallan loistavasti vaikkei tämä Italiassa olekaanmitenkään sidottu vappuun tai mihinkään muuhun erityiseen juhlaan tai vuodenaikaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.