H. I. E. N. O. P. Ä. V. a. r. e. m. p. k. n. o. t. s. i. u. ,. ä. v. l. y. j. d. h. (. b. g. ö. ). D. Q. T. M. c. -. w. J. S. K. R. A. /. 2. f. Y. 4. ". . x. 3. C. B. l
Viime aikoina olen ollut todella mieltynyt kesäkurpitsaan ja purjoon, ja yhdessä ne osoittautuivatkin loistavaksi parivaljakoksi, mutta munakkaan teossa mahdollisuuksia on rajattomasti
Kaada sekaan kaksi lorausta oliiviöljyä, hyppysellinen pippuria ja sitruunan mehu, sekoita. Alkuperäisessä ohjeessa kalafileiden tuli nimenomaan olla nahallisia, mutta valitettavasti löysin kaupasta vain nahattomia fileitä
Joulukuun alussa pääsimme maistelemaan ranskalaisen keittiön herkkuja Pariisissa. Turistien kansoittamissa kuppiloissa ruuasta ei valitettavasti kokin intohimoa keittotaitoa kohtaan voinut havaita, huippukokkien ravintoloihin emme raaskineet mennä
ankanrintaatofuaahven-/siikafileitänaudanvertapekonialehti- ja parsakaaliaeri värisiä chilejäsuppilovahveroitakirsikkatomaattejapurjovalkosipuliaappelsiinikotimaisiaomenoitatölkki kookoskermaalevy tummaa suklaatakananmuniavoitaseesamiöljyäparmesaaniakasvis- tai jotain lihalientäkuivaa valkoviiniä
Kuumenna voi ja öljy pannulla ja kuullota purjoa muutama minuutti, kunnes se on pehmeää. Kappas, melkein kuukausi on vierähtänyt edellisestä reseptistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.