Nyt kaipaan lautaselleni vitamiinejaja värejä. Ja niitähän tämä syksyinen salaatti on pullollaan. Salaatissa käytetty lehtikaali ja granaattiomena ovat superfoodia parhaimmillaan, täynnä hyvää tekeviä antioksidanttejajavitamiineja
Täytevaihtoehdot on rajattomatja mun mielestä erittäin helppo ruoka muutenkin valmistaa. Kypsennän uuniperunat suolapedillä niin myös kuoresta tulee mukavan rapsakka ja syötävä
Kurpitsalla maustettuja Pääsiäisen keltaisia hienostuneesti soikeita, bebeeleivoksia. Ihania leivoksia joiden murotaikinakuori on täytetty kurpitsalla javaniljalla maustetulla voikreemillä valinnaisesti sen päällä kurpitsasokerikuorrutus oikein suureen makeanhimoon
laita kurpitsat ja sipulit kulhoon ja mausta ne suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä kauttaaltaan. Kypsymisaika vaihtelee kurpitsan koosta ja uunin tehokkuuden mukaan
Olen menestyksekkäästi parantunut syysflunssasta ja ruoka maistuu taas oikein hyvin. Se on älyttömän monikäyttöinen ja sopii niin suolaisiin kuin myös makeisiin ruokiin
Avaa kurpitsa ja poista siemen- ja pehmeä osa lusikalla. Kuori kurpitsa ja leikkaa lohkoiksi. Muuten, kurpitsa on se mistä tehdään niitä halloween naamareita, joten luovuus kunniaan ja säästä kuoret
Kuori myskikurpitsa ja kuutioi se. pilkottu vuohenjuusto kuumaan soseeseen, sekoita hyvin ja anna. ja sose, sekoita massaa ja lisää jäähtynyttä keitinvettä tarpeeen mukaan
Nuoruudessani ruoanlaittobravuurejani. tapahtuu kypsennettäessä – siitä tulee rakettispagettia. olivat kasvispitsa, johon tuli valtava määrä keltasipulia ja
Monipuolinen ja maukas kurpitsa – yksi sesongin parhaista raaka-aineista. Myskikurpitsa on oma kurpitsasuosikkini, sen pehmeä ja makeahko maku taipuu moneen ruokaan ja siemenet saa helposti ja nopeasti kaavittua pois
Myskikurpitsan kausi jatkuu onneksi vielä. Kevyt ja silti maukas. Helppoa ja hyvää. Lisäsin uunivuokaan mukaan kourallisen kurpitsansiemeniä ja reilun lusikallisen hunajaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.