Loppuviikkoa kohti emäntäkin aivan villiintyy. Ajattelin tehdä suolaista piirakkaa, jolla ei ollut vielä mitään nimeä - piirakkaan tuli karjalanpiirakasta tuttuja makuja eli rukiinen pohja, riisipuuroa, keitettyä kananmunaa, ultrakevyttä meetwurstia, sipulia, kotijuustoa ja suolakurkkua
Moni matkaaja kehuu Viron lettuja ja plättyjä, eikä syyttä. Itse olen kuitenkin parhaat Baltian letut syönyt Latvian ja Liettuan puolella ja muistelen ehkä herkullisimmat lättymenuut olleen Vilnassa kevätalvella 1996, jolloin matkailimme opiskelijaporukassa Baltian halki
M. o. n. i. v. a. r. m. k. p. s. t. ä. y. e. l. u. j. Y. ,. d. b. g. h. E. J. -. T. ö. R. (. w. ). K. S. 2. x. 0. c. 5. 7. 1. 4. 9. 3. 6. V. L. A. 8. H. P. N. U. O. ) l. m l. t l
Tämän kinkkupiirakan kuva on möllötellyt luonnoksissa jo puolisen vuotta. Muistin sen tänään, kun alkoi tehdä tavattomasti mieli suolaista kinkkupiirakkaa
Uusimmassa Maku-lehdessä oli reseptejä lahden takaa ja myös mac and cheesen ohje. Ei lapsukainen ole mitään muutakaan mun laittamaa koskaan riemusta kiljuen syönyt, mutta ei se ole henkilökohtaista
Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle. Hänellä ei varmasti ollut aavistusta millainen hittiruoka siitä syntyy
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.