H. i. e. m. a. n. h. s. t. u. o. j. p. ä. v. y. k. r. l. E. ö. ,. J. O. Y. N. 2. 0. g. 7. 5. T. 6. 1. (. ). d. P. -. S. 4. c. V. L. K. Ä. M. b. ". 3. A. p r. d l. t l
Kylki ja pikkukokin melkein itse päiväkodissa askartelema ruohotupsu. Hyvää pääsiäistä. Tämä resepti unohtui aivan täysin arkistojen kätköön, mutta parempi myöhään
Puhalsin jälleen pölyt vuodelta 1899 peräisin olevan Suomen Kuvallisen Keittokirjan päältä tarkoituksenani löytää sopiva vanhan ajan leivonnainen viikon piristykseksi
Wanhan Porvoon hella lämpenee talven pakkasten keskellä ja nyt paistetaan jälleen mehukkaan paksuja blinejä hieman aiemmasta poikkeavalla vanhalla venäläisellä perintöreseptillä
Wanhan Porvoon keittiössä leijailee vahvan pannukahvin tuoksu. Kahvin seuraksi teen pikaisesti yksinkertaisen "Wanhan Kondiittorin Mustikkaherkun", joka valmistuu alle 10 minuutissa ja ilman paistamista todellisista herkuista seuraavasti
Wanhan kaupungin vanhimmassa ruokaravintolassa, Wanhassa Laamannissa, on tarjolla klassinen ruoka-annos "Voitaikinaan käärittyä härkää Laamannin tapaan"
"Wanhan Werannan Mustikkajuustokakku" on valmis nautittavaksi. Iltapäivän aurinko lämmittää, Kings of Leon soi kaiuttimissa ja pressossa tuoksuu vastajauhetun kahvin upea aromi
Maukas Wanhan Porvoon Uunilammis valmistuu helposti näin. Wanhassa kaupungissa lämmitetään uunia, valmistetaan lammasta ja kuunnellaan Bachin sellosovituksia
Avokado ei oikein kuulu mun lemppareihin, mutta yritän sitäkin oppia syömään. Guacamole uppoaa jo, mutta sitä paljon kehuttua avokadopastaa en suostu testaamaan
Tämäkin oli kyllä eräänlainen kokeilu mutta niin taitaa lähes jokainen Henken ruokalaji olla. Yleensä kokeilut kuitenkin onnistuu ainakin kokin itsensä mielestä
Ohje, lisätietoja ja kuvia löytyy blogistani. Puuron voi tehdä uuniastiaan ihan normaalin puuro-ohjeen mukaisesti - ainoa ero vain, että uuniastia kannattaa voidella kunnolla ennen kuin laittaa ainesosat sinne, jottei puuro jämähdä astiaan kiinni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.