WanhanPorvoon hella lämpenee talven pakkasten keskellä ja nyt paistetaan jälleen mehukkaan paksuja blinejä hieman aiemmasta poikkeavalla vanhalla venäläisellä perintöreseptillä
H. i. e. m. a. n. h. s. t. u. o. j. p. ä. v. y. k. r. l. E. ö. ,. J. O. Y. N. 2. 0. g. 7. 5. T. 6. 1. (. ). d. P. -. S. 4. c. V. L. K. Ä. M. b. ". 3. A. p r. d l. t l
Puhalsin jälleen pölyt vuodelta 1899 peräisin olevan Suomen Kuvallisen Keittokirjan päältä tarkoituksenani löytää sopiva vanhan ajan leivonnainen viikon piristykseksi
WanhanPorvoon keittiössä leijailee vahvan pannukahvin tuoksu. Kahvin seuraksi teen pikaisesti yksinkertaisen "Wanhan Kondiittorin Mustikkaherkun", joka valmistuu alle 10 minuutissa ja ilman paistamista todellisista herkuista seuraavasti
Wanhan kaupungin vanhimmassa ruokaravintolassa, Wanhassa Laamannissa, on tarjolla klassinen ruoka-annos "Voitaikinaan käärittyä härkää Laamannin tapaan"
"Wanhan Werannan Mustikkajuustokakku" on valmis nautittavaksi. Iltapäivän aurinko lämmittää, Kings of Leon soi kaiuttimissa ja pressossa tuoksuu vastajauhetun kahvin upea aromi
Avokado ei oikein kuulu mun lemppareihin, mutta yritän sitäkin oppia syömään. Guacamole uppoaa jo, mutta sitä paljon kehuttua avokadopastaa en suostu testaamaan
Etsintäkuulutuksen jälkeen löytyi Porvoon liepeiltä Birgit-mummo, jonka luokse pääsin pullaoppiin. Pullan letittäminen neljällä on taito, jonka oppimiseen minulle avautui portti muutama vuosi sitten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.