Nopea, helppo ja maistuva arkiruoka. Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty puna-ahventa, mutta kun en sellaista kaupasta löytänyt, niin laitoin sitten seitiä
Maukas WanhanPorvoon Uunilammis valmistuu helposti näin. Wanhassa kaupungissa lämmitetään uunia, valmistetaan lammasta ja kuunnellaan Bachin sellosovituksia
H. I. R. V. P. A. T. E. N. Ä. L. S. 1. k. g. h. i. r. v. e. n. p. a. s. t. /. 2. l. u. o. m. 5. 0. ä. (. 6. ). 3. d. j. ,. ö. K. M. 7. y. J. O. ". k g. t l. d l
H. i. e. m. a. n. h. s. t. u. o. j. p. ä. v. y. k. r. l. E. ö. ,. J. O. Y. N. 2. 0. g. 7. 5. T. 6. 1. (. ). d. P. -. S. 4. c. V. L. K. Ä. M. b. ". 3. A. p r. d l. t l
Puhalsin jälleen pölyt vuodelta 1899 peräisin olevan Suomen Kuvallisen Keittokirjan päältä tarkoituksenani löytää sopiva vanhan ajan leivonnainen viikon piristykseksi
12-16 palaaValmistus noin 3 tuntia + vuorokausi kakun hyytymisen aikaaRaparperihillo. 5 keskikokoista vartta raparperia1 iso appelsiini1 ½ dl sokeriaKakkupohja
WanhanPorvoon keittiössä leijailee vahvan pannukahvin tuoksu. Kahvin seuraksi teen pikaisesti yksinkertaisen "Wanhan Kondiittorin Mustikkaherkun", joka valmistuu alle 10 minuutissa ja ilman paistamista todellisista herkuista seuraavasti
Wanhan kaupungin vanhimmassa ruokaravintolassa, Wanhassa Laamannissa, on tarjolla klassinen ruoka-annos "Voitaikinaan käärittyä härkää Laamannin tapaan"
"Wanhan Werannan Mustikkajuustokakku" on valmis nautittavaksi. Iltapäivän aurinko lämmittää, Kings of Leon soi kaiuttimissa ja pressossa tuoksuu vastajauhetun kahvin upea aromi
One pot -pasta Igorin tapaan (6 annosta). Igorin kana on jo klassikoksi muodostunut parin vuoden takainen somehitti, joka sai alkunsa Peggyn pieni punainen keittiö-blogin reseptistä
Cajun-maustetut bataatit Jamie Oliverin tapaan. Tätä ruokaa kokatessa uunista nousi niin vastustamattoman herkullinen tuoksu, että oli vaikea saada pidettyä uuninluukku kiinni ja paahtaa bataatit kunnolla ylikypsiksi
Olen tehnyt lasagnen tähän tapaan käytännössä aina, toki olen kokeillut myös perinteisiä lasagneja, mutta palaan tähän tuttuun ja varmasti maistuvaan versioon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.