Lampaanfilee maistuu peruna-juuressoseen, seesamipinaatin ja punaviinikastikkeen kanssa. Ota lampaanfileet huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista
Lohta meillä syödään lähes joka viikko, joten sitä tulee valmistettua monin eri tavoin. Kevyt lohiruoka valmistuu kuorruttamalla lohifile yrttisellä seoksella, ja kypsentämällä file uunissa
Ota lampaanfileet huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen valmistusta. Onneksi kauppojen valikoimiin kuuluu tänä päivän myös muutakin kuin lampaanviulut, kun jostain kumman syystä sana villasukka yhdistyy mielessäni vahvasti tuohon lampaan lihaan
Yrttikuorrutettu paahtopaisti. Lähdimme viikonloppuna kauppaan hakemaan mitä tahansa lounasta (monesti jotain nopeaa jauhelihasta, kanasta tai lohesta), mutta iskinkin kaupassa silmäni lihatiskin vasikan picanhapaahtopaistiin
täytetyt lampaanfileet ja kahvikastike. Aina juhlapyhien alla tulee selattua niin ruokalehtiä kuin nettiäkin ja mietittyä parasta mahdollista yhdistelmää alku-, pää- ja jälkiruoaksi
Yrttikuorrutettu karitsanfilee ja punajuuria, rucolaa ja pinjansiemeniä. Viini-lehden sivuilta löytyy Antti Vahteran täsmäreseptejä neljän ja viiden tähden viineille ja yrteillä kuorrutetut lampaanfileet kuullostivat varsin oivalta käyttötarkoitukselta pakastimessa olleille ulkofileille
Tarjoa lampaanfileekiekot peruna-sipulitimbaalin ja tapenadekastikkeen kanssa. 1 kg lampaanfileetä. Pyyhi lampaanfileistä ylimääräinen marinadi, rullaa fileet kiekoiksi ja kiinnitä ne hammastikuilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.