Tarjoilijan suosituksesta päädyin lopulta ankkaan. Itsetehdyssä tähtianiskastikkeessa pitkään hautunut porsaanpotka kuulosti ihan jumalaiselta, mutta niin kuulosti myös rapeaksi paistettu ankka punaisessa currykastikkeessa (€19)
Meille tarkoiltiin ankkaa sekä rillettenä että paahdettuna rintana. Aperitiivin jälkeen siirryimme alkuruokaan, joka oli kuohkea keitto valkoisesta parsasta
Ankka oli mehevää (väri oli nätimpi rosé kin mitä kuva antaa ymmärtää). Alkuruokana meille tarjoiltiin Créme ninon, eli samppanjalla maustettua hernesosekeittoa, linturilletteä sekä verjus-kermaa
Ankka maistui myös. Aamupalaksi mustikkasmoothieta, lounaaksi sitä flunssantappokeittoa ja iltapalaksi ISO lautasellinen paprikaa ja porkkanaa sekä herkullista dippiä ja vielä jälkkäriksi hunajamelonia
Ankkalinnalaiset "taiteilijat" olivat maalanneet näitä klassikkoteoksia, kuten 'Poika ja varis' oli 'Ankanpoika ja varis' ja 'Taistelevat metsot' oli 'Taistelevat ankat'