Tämä Carpaccionkastike kannattaa aina valmistaa itse, tulos ei ole edes kelvollinen kaupasta ostetulla majoneesilla enkä tässä nyt edes suosittele kotitekoista pika majoneesia jonka teet sauvasekoittimella vaan sekoitat majoneesikastikkeen alusta asti käsin, vispilällä
Kastike. Tipauta muutama tippa kastiketta neljälle asetille. Nosta pöytään annosten lisäksi myös suola- ja pippurimylly sekä kastikeastia, jolloin kukin ruokailija saa itse maustaa annoksensa makunsa mukaan
tofulla ei tehty paljon muuta kuin että se leikattiin ohuiksi palasiksi mutta kaikki sen päälle ladatut ainekset sekä kastike saivat jokaisen suupalan maistumaan tosi herkulliselta
Oli tämän kastikkeen nimi sitten oikeaoppisesti Tartarkastike tai Remoulade-kastike, käytän sitä usein sekä kylmien liha ja kala ruokien mutta myös lämpimän kalan kanssa ja suosittelen lämpimästi muitakin käyttävän sitä esimerkiksi Fish’n’chips’in, paistettujen silakoiden, kylmän lohipateen kanssa ehdottamieni kahden kastikkeen tilalle ja Carpaccion kera
Pidän carpacciosta ja aasialaisista mauista, joten tämä on kutakuinkin täydellinen resepti. Kastike. Lisäksi tässä ruoassa on happoja ja makuja niin paljon, että suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, vaikka carpaccio ei kuuluisikaan lempiresepteihisi
Sekoittele kastikkeen ainekset tasaiseksi ja tiputtele kastikettacarpaccion päälle. Kastike. ,Sitten löysin yhden ja myöhemmin toisenkin lappusen,ja kuvan carpaccioon tulevan kastikkeen ohjelappusen löysin vasta nyt
ei kuitenkaan yhtä ohuiksi kuin carpacciossa. Valmista kastike. Laita punajuuripalat astiaan ja kaada kastikettä päälle(jätä jonkun verran kastiketta myöhemmäksi)
Jälleen henkäyksen ohuita siivuja, mutta ihanan runsaasti hirven sisäpaistista hiukan carpaccion tapaan, alla luuytimellä maustettua smetanaa, kuusenkerkkää ja suolapedillä paistettua punajuurta, myös sipsinä