Pekonilla kääritty härän file. 600 – 800g Hyvää härän / naudan sisäfilettä. Related 800g Hyvää härän. Tämä annos toimitti pääruoan virkaa lauantai illallisella jota vietimme ystäviemme kanssa
Heillä on aina häränsisäfileetgrillissä, monenmoiset salaatit ja lisukkeet ja jotenkin olimme käyneet turhan monta kertaa peräkkäin heillä nautiskelemassa, ja nyt halusin tarjota vuorostani minä jotakin herkullista
Aina oppii uutta, vaikka häränsisäfilettä täytyy kunnioittaa. Ota sisäfile ja poista kalvot kunnolla. Kuumenna paistinpannu tai grillissä paistat lihan upean ruskeaksi
Häränsisäfile huoneenlämpöön vähintäin tuntia ennen paistamista ja tällä välin valmistat maukkaan, pikantin kermaisen pippurikastikkeen ja kasaat raikkaan salaatin lisäkeruoaksi tai lisukkeeksi
Hevosen grillaaminen ei juuri eroa härän ulkofileestä – mausteeksi riittää hyvin pelkkä suola ja mustapippuri, joskin grillatessa kannattaa olla enemmänkin nopea