Punaviinipossua grillissä. 1 kpl porsaan sisäfileetä ( noin ½ kg). 1 kpl porsaan sisäfileetä. Laitanpa vielä grillailuista tällaisen fileen ohjeen, sillä tämä on maultaan niin erilaista mitä nuo muut tämän kesän tekemiset ovat
Tsekkaa lukuisat perustelumme mustan possun parhaudesta ja sen oikeasta paistoasteesta. Liota puuvartaita pari tuntia vedessä, jotta ne eivät syty tuleen grillissä
Possunsisäfile marinoituna täydellisessä hunajaisessa marinadissa. Halkaise sisäfile pituussuunnassa ja pistele sitä haarukalla, jotta se maustuu tasaisesti
800 g porsaan sisäfileetä. 1. Kuori ja raasta inkivääri sekä valkosipulinkynsi hunajakuorrutusta varten. Sekoita hunajaan inkivääri ja valkosipuli sekä kajenne
Se estää tikkuja palamasta grillissä, mutta myös helpottavat varrasainesten sujahtamista tikkuun. 1 pienehkö possunsisäfile. Leikkaa possunliha suupalan kokoisiksi kuutioiksi ja laita ne marinadiin 1-4 tunniksi. 1 pienehkö possunsisäfile