Ne eivät siis tarvitse liotusta ja pitkää keittoaikaa kuten kuivattuina. Kaupan vihannesosastolla saattaa keskimäärin olla vaikeaa havaita, että härkäpapu on kasvattanut viljelyalaansa
Härkäpapuja en tänä vuonna kasvattanut itse, mutta härkäpavuista tehdyt tuotteet tulivat tutuiksi kesäkuun alussa Vegetreenari Linda Kovasen ja Karviaisten tilan järjestämässä PR-tilaisuudessa*
Kategoriasta pavut löytyy ohje ainakin härkäpaputahnalle. Itse en tykkää soijapavun mausta ollenkaan, ja sen keittoaikakin on huimat kolme tuntia - siinä menee ikä ja terveys
) Empiirisen tutkimuksen perusteella kymmenen minuutin keittoaika on aivan totaalisen liikaa. ", ihmettelen ääneen tutustuessani lähiruokapiirin kautta hankittuihin harvinaisiin aarteisiin, tuoreisiin härkäpapuihin